ЗАЩО NAOMI?

За да избегнеш най-големият риск при пазаруването, NAOMI ти предлага абсолютно безпроблемно връщане, в случай че не си преценила правилно размерът или просто това, което поръчаш не е твоята дрешка. Лошият опит с пазаруването при нас е сведен до нула, без излишни обяснения, разправии и неприятни спомени от онлайн магазините.

Истината е, че екипът ни има една основна мисия – да те накара да се почувстваш специална. Не случайно избираме толкова приказни модели, искаме да усетиш магията от това да се покажеш с тях. Ако не бяхме толкова убедени в това, че дрешките ни са най – доброто, което можеш да получиш, нямаше да си позволим тези безрискови условия.

Та, ако те бяха нещо по – малко от прекрасни, всеки втори щеше да започне да ги връща и отдавна да сме затворили врати. Но ние не сме поредния магазин, който ще ти казва мили думи като „Няма да Ви разочароваме“ или „Дрехите ни са по-хубави на живо от колкото на снимката“ – по – скоро се убеди сама в истината, така или иначе не губиш нищо, освен няколко клика време преди да направиш своята поръчка.

Екипът на NAOMI 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки