ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Скъпи клиенти,

може да замените или върнете всеки един закупен артикул*, в рамките на 14 календарни дни от дата на получаване. 
Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на тел: 0879 666 176. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

* Заявки за модели, които не са налични, а клиент желае да се изработят и доставят за него - не подлежат на връщане или замяна. 

 
Замяна

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или артикул на същата или по-висока стойност, моля свържете се с нас на тел: 0879 666 176, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Speedy или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. 

Условието, на което трябва да отговаря дрехата е - да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Моля, не премахвайте етикета от дрехата.


Връщане

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0879 666 176 . След това трябва да изпратите дрешката до офис на Speedy/ЕКОНТ или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 5 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Възможно е при Ваше желание да бъде издаден и ваучер със стойността от Вашата поръчка, който може да използвате спокойно в рамите на следващите 6 месеца. 

Ние обичаме природата и в тази връзка намираме за излишно да прилагаме хартиен формуляр за връщана към всяка изпратена пратка. За това сме го подготвили за Вас формуляр за връщане, който може да свалите лесно и да попълните. Така попълнения документ с данните за банковата Ви сметка, може да ни изпратите онлайн на [email protected] или при Ваше желание да го приложите физически към пратката, която ще върнете.


N.B. ! Naomi.bg запазва правото си да откаже замяна или възстановяване на сумата, ако някое от горните условия не е спазено.

N.B.2 ! Разноските по всички доставки на стоката, както и банковите такси завъзстановяване на сумата са за сметка на купувача, с изключение на случаите, когато това е по вина на NAOMI.bg (напр. изпратен грешен продукт).

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Пратки изпратени с наложен платеж, без да сте се свързали с нас предварително, ще бъдат връщани към подателя.


Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея.

Благодарим Ви! :)

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки