0876 660 774

ЗА ВАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ МОМЕНТИ

Скъпа бъдеща Госпожо, обръщаме се към теб, защото вероятно вече си започнала да търсиш прекрасни рокли за твоите момичета.

Ние НЕ сме шивашко ателие, а ВНОСИТЕЛ и нашите количества са силно лимитирани.

Но много добре знаем, че моделите ни са приказни и уникални и ако се спреш на някой от тях за твоят голям ден, искаме да знаеш, че ще се постараем необходимите бройки да ти бъдат доставени, стига те да са налични при производителите, с които работим.

Ако харесаш даден модел, но той не е в цвета, който ти трябва не се колебай да се свържеш с нас за съдействие. Повечето модели се произвеждат в различни цветове, но ние не винаги зареждаме от всички възможни. 

В категория РОКЛИ С ПОРЪЧКА може да откриеш и модели, които не са налични в момента, но могат да се доставят.

Освен всичко, само предполагаме какви са разходите за един такъв празник, за това при поръчка на две или повече бройки ти подаряваме 10% отстъпка, защото за нас думата СВАТБА не е равносилна на двойно по-високи цени. Не на последно място искаме да те уверим, че вече 6 години успяваме да направим хиляди шаферки и стотици булки щастливи чрез своите модели, защото знаем, че това със сигурност е най-прекрасния ден за една жена и ние няма да си позволим да го помрачим.

Ако желаеш да направиш запитване за конкретен модел можеш да се свържеш с нас на 0876 660 774 или на e-mail naomibulgaria@gmail.com.

С много любов, екипът на NAOMI

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки